Joke de Vries


Mijn naam is Joke de Vries en woon samen met mijn zoon in het noorden van het land.
Als kind leefde ik in een ‘andere wereld’ en voelde me nooit echt thuis op Aarde. Ik wist van de Nieuwe Tijd die komen ging en keek hier reikhalzend naar uit. Als kind voelde ik me vaak niet begrepen.
Eind jaren 90 kreeg dat een plek tijdens een onderzoek aan het Para Psychologisch Instituut in Utrecht waarbij vast gesteld werd dat ik “paranormaal” ben en ik “gezond-gek-verklaard” naar huis ging.
In 2007 kwam radio maken op mijn pad en heb sindsdien bij verschillende spirituele internet radio stations gewerkt.
“Rond het Vuur” is ook in die tijd ontstaan en heeft een hele transformatiereis gemaakt.
Het begon als een programma voor en door vrouwen, groeide uit naar een informatief programma waarin informatie over de “Nieuwe Tijd” werd gedeeld tot een interactief programma waarin eigenlijk alles mogelijk is.
Channelings worden gedeeld, “levensvragen” worden beantwoord met hulp van Begeleiders en Gidsen, dromen die je graag uitgelegd wil hebben. Kortom:

“Rond het Vuur” is een programma waarbij ik de luisteraar uitnodig actief deel te nemen aan de uitzending.
Samen geven we vorm aan het programma en ervaring is dat hier hele mooie gezamenlijke momenten uit voort komen.
Ook streef ik ernaar om iedere week een “LichtKring” te maken met een ieder die eraan deel wil nemen.
Tijdens de “LichtKring” maken we een gezamenlijke connectie waarbij we Licht en Liefde sturen naar die plekken op Aarde die het goed kunnen gebruiken en onze wereld samen een stukje lichter maken.

“Rond het Vuur” is een plaats waar het warm en knus is, Alles besproken kan worden rond de warmte en binnen de beslotenheid van het vuur.
Naast het radiowerk vind ik het heerlijk om m’n creatieve talenten te uiten in het werken met natuurlijke materialen. Zie ook mijn fb pagina: Honderd Procent Joke